evia-tip-on-carbon-1

Maatwerk

Dat zoiets moois bestaat. Modern, klassiek, landelijk en industrieel design, samengevoegd met duurzame en innovatieve oplossingen. De unieke combinaties van hoogwaardige materialen en kleuren geven onze keukens een volstrekt eigen karakter. Investeren in de toekomst, is investeren in kwaliteit en duurzaamheid. De keuze voor ons bedrijf, is een keuze voor kwaliteit die loont.
Tijdloze perfectie

De keuken is een essentieel onderdeel van wonen. Verhoeks. is gefascineerd door keukens. Wij laten ons niet leiden door trends, maar kiezen voor tijdloze ontwerpen, unieke combinaties en perfectie. Een keuken in uw stijl, tot in detail perfect uitgevoerd, met een natuurlijke uitstraling, met ruimte om te genieten van koken en eten. 

2035-gl-schwarz-mattlack-01

Oog voor detail

Het genot van koken in uw prachtige keuken hangt niet enkel af van comfort en ruimte. Efficiënte en unieke details spelen hierin ook een belangrijke rol. Deze details zijn dan ook ingenieus te noemen. Niet alleen in de vorm, maar ook in de afwerking zijn ze perfect in uw keuken verwerkt. Hiermee brengen wij uw keuken op een hoger niveau.

poggenpohl--modo---detail-3
moderne-keuken-city-chic---greeploos---warm-eiken
27--landelijke-keuken-wood-works---houtfineer-groef---beits-grijs
6084-wildeiche-7070-gl-industriestahl-01

Ruimtelijke schoonheid

Het inrichten van een keuken is voor verhoeks. geen kwestie van passen en meten, maar vooral van het kijken naar de mogelijkheden om een zo groot mogelijk comfort te bereiken. Wij geven deskundig advies zonder uw persoonlijke behoeftes uit het oog te verliezen. 

De beleving

De beslissing van vandaag is de beleving van uw toekomst. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Daar passen we onze eigen strategie op toe. Geeft u ons een kijkje in uw levensstijl, dan krijgt u van verhoeks. de juiste ingrediënten om uw kookbeleving te verrijken. Uw wens, uw smaak, uw budget en ons deskundig advies. Het spel van ruimte, comfort en oogverblindende schoonheid geeft uw keuken de uitstraling die bij uw leefstijl past. Verhoeks. is niet geïnteresseerd in het verkopen van keukens, maar in beleving. Uw beleving. Doeltreffend en van hoogstaande kwaliteit. Met deze ingrediënten brengen wij uw beleving tot een hoger niveau.

6084-gl-raucheiche-7070-industriestahl-01