Project Amersfoort

Deze Keller keuken bestaat uit een gelakt grof gefineerd vlak front in de NCS kleur zwart, gecombineerd met een carbon matte binnenzijde. De robuuste zwarte grepen en het acht centimeter dikke blad geven de keuken een stoer karakter. De keuken is voorzien van Bosch apparatuur en werkbladafzuiging. Als kers op de taart is er in deze keuken gekozen voor een onderbouw wijnkoeler. 

3edb8743-d42e-47f4-a2b3-bef645017823
6fdcfccf-bfe9-4d02-8b8e-f9afbc681f3f
99f025ce-075a-4486-8bff-9382d5ae22611

Project Doetinchem

Voor deze Keller keuken uit de TREND collection is gekozen voor front Ebony verticaal. Een diepzwart front met voelbaar houtdecor. Deze snel wisselende collectie volgt de laatste internationale trends en wordt samengesteld door top designers. Er zijn verschillende kleuren in diverse afwerkingen beschikbaar.

doetinchem-1
doetinchem-2
doetinchem-4

Project Culemborg

In Culemborg staat deze prachtige [Tonetti.] keuken uitgevoerd in front DECO Lazio met een robuuste zwarte greep. Voor de apparaten is een mooie samenstelling uitgezocht van diverse merken, zodat het geheel een verfijnde uitstraling heeft gekregen. De standbouw laat de vrijstaande koel-/vriescombinatie en de hoge kast er echt uitspringen. 

dsc03431--2-

Project Tiel

Deze fraaie [tonetti] keuken is uitgevoerd in front Okobo zwart-grijs. Een repro houtdecor kunststof front met Multileaf techniek. De kanten zijn verlijmd met PUR verlijming, waardoor het binnendringen van vocht of damp tot een minimum wordt beperkt. De onderkasten zijn uitgevoerd in een wit hoogglans lak. De gele wanden geven de keuken de finishing touch. 

s1
s2
s3

Project Druten

Dit geweldige hoekeiland, waarbij optimaal gebruik gemaakt is van de beschikbare ruimte, is uitgevoerd in notenhout. De kastenwand met buitenhoek en koffienis, in de kleur steengrijs mat lak, trekt de keuken naar de eetkamer. Zo lopen de diverse ruimtes vloeiend in elkaar over. 

zandvoort-1
zandvoort-21