img-4184--2-1

Onze historie

In 1985 begon Piet Verhoeks, als dealer van Keller keukens, in het centrum van Tiel zijn eigen zaak. Al ruim 30 jaar is het familiebedrijf een bekende naam in de regio. Van vader op zoon is het bedrijf inmiddels uitgegroeid naar een exclusieve keukenzaak, vandaag de dag gevestigd in het hart van Wageningen. Hier werkt een kleinschalig team, gefascineerd door keukens, dagelijks aan het realiseren van uw droom. Van potloodtekening tot 360 graden perspectief, bij verhoeks. komt uw nieuwe keuken tot leven.

Ons uitgangspunt

Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Het kiezen van een nieuwe keuken doet u niet zomaar. Daar moet u de tijd voor nemen. Dat doen wij ook. Uw wensen vormen daarbij ons uitgangspunt. Daar willen wij vooraf met u over nadenken. Samen met u oriënteren wij ons op de mogelijkheden die passen bij uw wensen en uw budget. 

photo-1535209039648-9524289505fd

Duidelijkheid vooraf

Wij houden van duidelijkheid. Vooraf informeren wij u over wat we van plan zijn, hoe wij het voor u zullen aanpakken en wat exact de kosten zijn. Op basis van de uitgangspunten ontvangt u van ons een conceptontwerp van uw nieuwe keuken met een gespecificeerde begroting.
U wilt tenslotte weten waar u aan toe bent.

photo-1473181488821-2d23949a045a
photo-1484480974693-6ca0a78fb36b
photo-1452457436726-a8e6ea2adf29
mvf-7007-1247-lowres

Afgewogen beslissing

De beslissing van vandaag is de beleving van uw toekomst. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Daar passen we onze eigen strategie op toe. Geeft u ons een kijkje in uw levensstijl, dan krijgt u van verhoeks. de juiste ingrediënten om uw kookbeleving te verrijken. Uw wens, uw smaak, uw budget en ons deskundig advies. 

Persoonlijke aandacht

Bij verhoeks. staat de klant centraal. Dit uit zich ondermeer in persoonlijke aandacht en begeleiding. Elke keuken wordt vanaf het ontwerp tot aan de oplevering door een en dezelfde adviseur begeleid. Voorafgaand aan de montage worden uw wensen en de bijzonderheden die voor uw keuken gelden door uw adviseur met de monteur doorgesproken. Voor de montage werkt verhoeksmet een vast team van monteurs, zodat u gegarandeerd de kwaliteit krijgt die u van ons mag verwachten. 

6084-gl-raucheiche-7070-industriestahl-011

De beleving

De beslissing van vandaag is de beleving van uw toekomst. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing. Daar passen we onze eigen strategie op toe. Geeft u ons een kijkje in uw levensstijl, dan krijgt u van verhoeks. de juiste ingrediënten om uw kookbeleving te verrijken. Uw wens, uw smaak, uw budget en ons deskundig advies. Het spel van ruimte, comfort en oogverblindende schoonheid geeft uw keuken de uitstraling die bij uw leefstijl past. verhoeks. is niet geïnteresseerd in het verkopen van keukens, maar in beleving. Uw beleving. Doeltreffend en van hoogstaande kwaliteit. Met deze ingrediënten brengen wij uw beleving tot een hoger niveau.

content-image-signature-smaller