Klantenservice

Heeft u een vraag over uw nieuwe keuken of over uw bestaande keuken? Neem dan contact op via telefoon, email of social media. In het linker kader leest u meer informatie.

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor monteur Wim. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

"Ik kan maar één woord bedenken bij Verhoeks Keukens: superservice! We kochten in januari 2020 een showroomkeuken, met het idee dat deze halverwege dat jaar bij ons geplaatst kon worden. Maar door allerlei omstandigheden duurde de bouw van ons huis veel langer. De keuken uiteindelijk anderhalf jaar lang bij hen laten staan en het steeds uitstellen was geen enkel probleem, ze hadden alle begrip. We hoefden er ook niets extra's voor te betalen. Ook over de plaatsing niets dan lof. De monteurs van Küchenmontage Guder dachten mee en werkten heel secuur en netjes. Bij aflevering bleek door het transport schade te zijn ontstaan aan de beide ovens. Die schade werd gelijk opgepakt en opgelost. Verhoeks deed ook navraag bij ons of we tevreden waren over de reparatie, keurig. Verder hebben ze op ons verzoek nog wat zaken extra nageleverd om de keuken nóg mooier te maken en ook dat weer: top. We hebben nu een fantastische keuken met hele goede en uitgebreide apparatuur voor een zeer, zeer scherpe prijs. Reden voor ons om nu ook de barkrukken bij hen te bestellen, dat verdienen ze echt. Dikke aanrader dus!"

Margriet Schreur, 22 juli 2021

Tony Verhoeks kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden. De keuken laten opgaan in het interieur met behulp van diverse kleurstellingen en materialen. Hij vertaalde onze wensen in een prachtig ontwerp. Niet alles verliep volgens plan, maar hoe het vervolgens is opgepakt zegt veel over dit bedrijf. Te allen tijde denken in oplossingen. Er staat een prachtige keuken in het Brabantse land!

Toon en Jeske Klaassen-Van Herk

We kwamen naar Verhoeks met de bouwtekening van het huis en twee wensen: in onze nieuwe woonkeuken wilden we meer licht en meer werkruimte. Tony vertaalde dit meteen naar een prachtige keuken die aan al onze wensen voldoet! De service is fantastisch en de apparatuur en materialen oogstrelend!

Harold en Cindy

Vorig jaar besloten wij de 40 jaar oude keuken te vervangen. Wij oriënteerden ons en kwamen terecht bij Verhoeks, ook al vanwege de goede naam. We wisten ongeveer wat wij wilden, maar de keuzemogelijkheid bleek groot. Verhoeks loodste ons door de mogelijkheden en de beperkingen op een plezierige manier. Materiaalkennis en kennis van combinaties, het gaat veel dieper dan we dachten. Het proces van uitzoeken was informatief maar niet dwingend. Uiteindelijk kwamen we tot een goede opzet. Bij een huisbezoek werd alles nog eens bekeken en besproken en aangepast. Een offerte en daarna een akkoord op een acceptabele prijs. Achter de schermen werd alles door Verhoeks uitgedokterd, berekend en op millimeter niveau bepaald. En besteld en gepland. Na enkele maanden werd de keuken volgens planning geleverd en geplaatst. Het was verrassend, dat mooie details die niet eens aan bod waren gekomen, zoals de uitneembare laatjes en de afwerking van overtollige centimeters bij de ramen. Afleverpunten die naar voren kwamen werden positief opgepakt en opgelost. Alles bij elkaar is een keuken een complex product met heel veel ontwerp-, communicatie- en servicemomenten. De manier waarop dat allemaal gebeurde was uitstekend.

F.A. van Es

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout