- UPDATE -

Beste klant(en),

In verband met de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 en ter bescherming van u en onze medewerkers, hebben wij besloten tot minimaal 11 november volgens onderstaande richtlijnen te gaan werken:

Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag alleen op afspraak geopend. Ook wanneer u geen afspraak wenst met een van onze verkopers, vragen wij u om uw bezoek vooraf te melden per e-mail. U  mag met maximaal 2 personen onze showroom bezoeken. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren met handgel. Wij schudden geen handen en zullen op gepaste afstand van 1,5 meter werken. Dit verwachten wij ook van u. Deurklinken en andere gemeenschappelijke ruimten in de winkel worden met regelmaat schoongemaakt. Medewerkers wassen regelmatig hun handen en desinfecteren deze met handgel. Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Heeft u zelf klachten? Dan zien we graag op een ander moment terug. Indien u tijdens de montage van uw keuken griep of verkoudheidsklachten heeft, dan vernemen wij dit graag vooraf. Wij zullen dan, in overleg met de monteur, eventuele maatregelen treffen.
 
Wij hopen u, gezien de genomen maatregelen, van dienst te kunnen zijn. Uiteraard zijn wij voor vragen van dinsdag t/m zaterdag telefonisch of per mail - info@verhoekskeukens.nl - bereikbaar.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Met vriendelijke groet,
Team Verhoeks keukens
 
   
   

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:00
 
18:00 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor de monteur. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout