Helaas is onze winkel gesloten tot en met 9 februari. Echter betekent dit niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Een afspraak op afstand, een adviesgesprek aan huis of toch liever wachten tot na 9 februari? De keuze is aan u.
 
Voor een afspraak op afstand neemt u per telefoon, e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op. Onze verkoopadviseurs zullen samen met u een (video)belafspraak inplannen. U deelt uw wensen, ideeën en de beschikbare keukenruimte, wij gaan alvast voor u aan de slag.
 
Liever een adviesgesprek aan huis? Dat kan ook. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de RIVM richtlijnen en dit verwachten wij ook van u.
 
Voor vragen, bestellingen en/of leveringen zijn wij van dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar.

Met vriendelijke groet,
Team Verhoeks keukens


Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak geopend
Woensdag
Op afspraak geopend
Donderdag
10:00 - 18:00
 
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor de monteur. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout