Verleng de levensduur

Bij goed onderhoud van u keuken verlengt u de levensduur van uw keuken. Onderstaand enkele adviezen.  

Onderhouds advies

Reiniging van kasten, korven en laden
Voor het reinigen van de binnenkant van uw keukenmeubelen gebruikt u gewoon een doek met een in de handel verkrijgbaar vloeibaar doch mild reinigingsmiddel. U veegt de gereinigde vlakken het beste meteen daarna af met een zachte, droge doek om te verhinderen dat er water in de naden binnendringt, wat tot een zwelling zou kunnen leiden.

Houten en gelakte fronten / gefineerde of gelakte oppervlakken
Het oppervlak van echt houten elementen ontstaat in ettelijke werkfases met beits en lak. De bescherming krijgt het door een hoogwaardige lagenopbouw van blanke lak met grote weerstand. Verwijder vuil zo mogelijk meteen. Vaak is er dan helemaal geen reinigingsmiddel nodig. Om te voorkomen dat u het vuil in de poriën wrijft in plaats van het te verwijderen, borstelt en wrijft u steeds in de richting van de vezel resp. structuur. Stoomreinigers zijn voor het schoonmaken van keukenmeubelen absoluut ongeschikt. Zorg er vooral voor dat nergens water blijft staan, vooral niet op voegen en onderkanten van deuren.

Kunststof fronten / oppervlakken met een coating van melaminehars
De kunststof oppervlakken van meubelelementen bestaan uit een hoogwaardige coating van melaminehars op hoogwaardige meubelpanelen. U kunt alle gebruikelijke huishoudsschoonmaakmiddelen nemen die in water oplosbaar zijn. Niet geschikt zijn sanitairreinigers, reinigers met schurende of agressieve inhoudsstoffen zoals salmiak, aceton, nitroverdunning en oplossingen die met tri... of tetra...... beginnen.

Massief houten elementen

Ondanks zorgvuldige afwerking en een optimale oppervlakbescherming reageren massief houten onderdelen op sterke klimaatveranderingen met uitzetten en krimpen. Hout is een natuurlijk materiaal. Kleurveranderingen als gevolg van lichtinvloeden zijn ondanks stralenabsorberende lakeigenschappen niet te voorkomen. De ideale luchtvochtigheid bedraagt 45 - 70%. Zorg met luchtbevochtingsapparaten resp. door goed luchten voor een optimaal kamerklimaat. Gebruik ook steeds uw afzuigkap.

Grepen en knoppen
De grepen en knoppen kunt u met normale, huishoudelijke schoonmaakmiddelen reinigen en met een droge doek nadrogen.

Apparatuur
Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw apparaat en volg de instructies voor onderhoud op zoals daarin beschreven staat.

Werkbladen
Bij levering van uw werkblad ontvangt u een onderhoudspakket. Onderhoud uw werkblad volgens de voorschriften.

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor de monteur. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout