Levering

De gemiddelde levertijd van een keuken is 8 tot 12 weken. Onze keukens worden geleverd door transportbedrijf Brinks uit Rijssen. Vooraf zullen zij contact met u opnemen om de dag en het tijdstip van levering af te spreken. Het kan zijn dat uw keuken een paar dagen voor montage al bij u thuis geleverd zal worden.
 
Ook kan het voorkomen dat goederen tijdens de reis vanaf de keukenfabriek naar u als klant beschadigd en/of kwijt raken. Dit vinden wij, net als u, erg vervelend. Tijdens montage zal de monteur de beschadigde en/of ontbrekende goederen op de opleverlijst zetten welke door u ondertekend zal worden voor gezien. Verhoeks keukens zal alle beschadigde en/of ontbrekende goederen opnieuw voor u bestellen bij de betreffende leverancier. Wij vragen uw begrip voor de gebruikelijke levertijd van de artikelen welke opnieuw voor u in bestelling zijn genomen.

Vragen over de levering?

Heeft u vragen over de levering van uw keuken? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder.

pog2

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor de monteur. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout