Montage

Verhoeks keukens draagt zorg voor een zorgvuldige montage van uw keuken. Wij willen u echter wel op een aantal punten attenderen:

  1. Om schade te voorkomen dienen kwetsbare vloeren afgedekt te worden met stukloop, karton of een deken.
  2. Muren kunnen na het inmeten, het slopen van de oude keuken, het verwijderen van de tegels en na het stuken niet meer recht en haaks zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat er kieren bij het nieuwe werkblad en/of andere delen van de keuken ontstaan. 
  3. Zeer aflopende vloeren of oneffenheden in de oppervlakte kunnen zorgen voor kieren bij stollen en wangen of hoogte verschillen bij het aanrecht en/of plinten. De vloer dient vlak te zijn en indien nodig te zijn geëgaliseerd.
  4. Bij het plaatsen van een vrijstaand fornuis is het van belang de vloer door te leggen in verband met de open onderkant van het fornuis.
  5. Montage wordt met zorg uitgevoerd, echter is het bij de montage, met name bij zware werkbladen, niet altijd te voorkomen dat er toch iets langs de wand schaaft waardoor een beschadiging aan de wand zou kunnen ontstaan. Schilder-/sauswerk of behang op de wanden daarom te allen tijden pas na de montage definitief aanbrengen.
  6. Het in gebruik nemen van de keuken is pas na ondertekening van het opleverrapport toegestaan.

Wij hebben in maart jl. een Keller keuken laten plaatsen door Verhoeks keukens. De keuken is prachtig geworden. Mede dankzij het advies van Tony! Er wordt goed geluisterd naar je wens en Tony komt met ideeën die "out of the box" zijn. Prachtig; wij zijn zeer tevreden!

S. Jacobs-Gulikers

De keuken ziet er prachtig uit. Onze speciale complimenten voor de monteur. Hij werkt erg precies en is een op en top vakman. Bedankt voor de ideeën die jullie hebben ingebracht, zodat het een keuken is geworden die bij ons past. Ook de wijze van verkopen sloot goed bij ons aan.

Dhr. en mevr. Peters

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Schrijft u de volgende review?

Verhoeks keukens

Voor onze nieuwe aanbouw en de realisatie van een nieuwe keuken hebben we advies van Tony gekregen. We werden vriendelijk ontvangen en Tony nam rustig de tijd om al onze wensen te bespreken. Hij heeft meegedacht met ons en na enkele verrassende schetsen kwamen we tot een definitief ontwerp. Tony heeft geadviseerd in materiaalkeuze en apparatuur. Mede dankzij het deskundige advies en goede betrouwbare service hebben we nu een prachtige keuken waar we dagelijks erg veel plezier van hebben.

Mendy en Dave

In maart 2019 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Samen met Joost Boxem is er uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen een kleine ruimte. Er was in dit proces volop tijd voor overleg en er werd deskundig advies gegeven. Onze eigen wensen bleven voorop staan. Het gevolg is een prachtige keuken met optimaal gebruik van de ruimte waar iedere dag van genoten wordt. Ik kan daarom Verhoeks Keukens zeer aanbevelen bij anderen!

Anne Koolhout